Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Vápa vára

Vápa vára


Sepsibükszád határában, a Rakottyás-patak és az Olt közös teraszormán, ez utóbbi jobb parti hegyfokán, a Zsombor-patak beömlésétől északra fekszik, az őskori telepre épült, kora középkori Vápa vára.

A sepsibükszádi vasútállomástól N46° 06.001' E025° 50.811' követjük a sAnekkel párhuzamosan haladó kék pont jelzést. Elhaladunk a halastavak mellett, majd a N46° 05.566' E025° 50.491' pontnál belépünk az erdőbe. Ez előttünk levő hegyfok tetején található Vápa várának romja N46° 05.484' E025° 50.358'.

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Térkép

Keressétek meg a Vápa vára rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Also Solyomko
Tolgyfa a Nagy Murgo alatt
Uzonka forras
Almas-teto

Hozzászólások
Pixel
Medvék is szeretik...
Hóolvadásra...
Még nem falta fel...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc