Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Kisvasut alagut Borrev
Csukas vizeses
Jaraszurdoki barlang
Szent Emilia katolikus templom Sinfalva

Hozzászólások
Torockó fele...
Ládakeresés gps nélkül...
Berkesi-szoros...


Berkesi-szoros - Torockói-hegység

Berkesi-szoros - Torockói-hegység


Várfalva és Borrév között ömlik az Aranyosba a Berkes pataka, miután átfolyik egy szoroson, több vízesést képezve. A Berkesi-szoros kb. 5 km távolságra található a Tordai-hasadéktól, dél-nyugat irányba.

Az Aranyos völgyén kell mennünk felfele a Borévi menedékházig, itt pedig le kell térünk jobbra, és rögtön miután átmentünk a kisvasúti sínein, újra jobbra haladunk, egy volt szekérút mentén. Egészen az elején, egy másik jobb oldali ösvenyen eljuthatunk az első vizesésig, de innen sajnos vissza kell fordulnunk, mert veszelyes...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Térkép

Keressétek meg a Berkesi-szoros Torockói-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc