Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Serkes-tó - Segesvár

Serkes-tó - Segesvár


Akik kocsival utaznak át Segesváron talán nem tudnak a Serkes-tóról, hiszen félreesik kissé a főúttól. A vonatból viszont látni lehet, hiszen a tó a vasúti sínek közelében van. Megközelítése picit körülményes.

Marosvásárhely felől érkezve a Korona hotel előtt térünk balra, majd a piac után átmegyünk a Küküllő hídján. Itt rögtön balra fordulunk és kikapaszkodunk azon az úton, amely átvisz majd a vasúti sínek túlsó oldalára.

Egyenesen előre tartva, egy elég szemetes helyen, egy kukánál kell beereszkedni, betongerendákon....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés

Keressétek meg a Serkes-tó Segesvár rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Kokep Segesvar
Zsido temeto Segesvar
Vila Franka Segesvar
Oratorony Segesvar

Hozzászólások
Pixel
Tavirózsák a szemetes tóban...
Ismeretlen tó...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc