Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Fenyős tetői vár - Sepsikőröspatak

Fenyős tetői vár - Sepsikőröspatak


Fenyős tetői vár - Sepsikőröspatak. A Kisgyörgy Zoli bácsi könyvében megadott pont ettől a helytől 470 méterre észak-keletre található, de ott a helyszínen nincs árok, földsánc, vagy más várra utaló nyom.

Kar lenne kihagyni egy ilyen szep es nagy kiterjedesu varat. Igaz ez mar feledesbe merult, de azert ne hagyjuk. Ezt a varat Haromszek egyik legnagyobb kiterjedesu varai koze soroljak. Jol latszanak a korkoros vedo sancok ott fenn a fenyvesben. Nehanapjan arra vetodik onnan egy vagy ket ottlako benszulott es megkerdeznek, ahogyan engem is, nem-e oltem egy vagy ket gyermeket...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Ne itt keress
Ne itt keress
Hajlott fenyőfák a tetőn
Hajlott fenyőfák a tetőn

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Fenyős tetői vár Sepsikőröspatak rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Ploti barlangok
 • Romai katolikus templom Sepsikorospatak
 • Veres baratok temploma
 • Unitarius templom Kalnok
 • Reformatus templom Kalnok

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Nem volt romlott, de romlott lett

  En viszont orvendek , hogy valaki vegre mar megtalalta ezt a varat is...
 • Romlott aludttej a megtalált valamiben

  Ha már Kálnokon jártam, nem hagyhattam ki a közeli Fenyős-tetői vár rejtekhelyét sem...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc