Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Repas medence
Reformatus templom Szarazajta
Hatod teto
Pincevar Zalan

Hozzászólások
Temeto...


Katolikus temető - Zalánpatak

Katolikus temető - Zalánpatak


Zalánpatak római katolikus temploma 1863-ban épült, a Kisboldogasszony tiszteletére. A falu határában számos ásványvízforrás buzog fel. Itt található Charles walesi herceg háza is, a falu Málnásfürdő felőli végén, 1 szám alatt.

Zalánpatak Sepsiszentgyörgytől 23 km-re, Zalántól 9 km-re, a Baróti-hegység belsejében az Iván- és Tekse-pataka mellett fekszik. Az 1680-as években a korábban Egyedmezejének nevezett helyen gr. Kálnoky Sámuel egy üveghutát (üvegcsűrt) épített Zalán falu erdőbirtokán, melyet zaláni üvegcsűrnek (németül Zalaner Glashüttenek) is neveznek. ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Katolikus temető - Zalánpatak rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc