Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Harangláb - Pálpataka

Harangláb - Pálpataka


Korondtól 7 km-re, a Miklós patak mentén, kb. 1000 méter tengerszint feletti magasságban fekvő szétszórt település. A  Görgényi-havasok a faluból jól látszanak.

Első említése 1550-ből való. Eredetileg Korond tizenegyedik tízese volt, majd a 20. század elején önálló község lett. Később újra Korond igazgatása alá került....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Látnivalók

Keressétek meg a Harangláb Pálpataka rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Fenyokuti tozeglap
Medvevar sziklavilag
Moric-ko
Kormos-ko sziklabastya

Hozzászólások
Pixel
Másik bal oldal...
A temető sarkában...
Harang nélküli harangláb...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc