Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Őslénypark - Barcarozsnyó

Őslénypark - Barcarozsnyó


Dél-Kelet-Európa egyik legnagyobb őslényparkja Barcarozsnyón található, a település feletti sziklákon épült középkori parasztvár közelében. Az 5 millió eurós beruházásból létesített szórakoztató központ 1,4 hektáron terül el, és 45 életnagyságú őslényt mutat be.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Pista bá méretű fogak
Pista bá méretű fogak
Pista bá az óriáskrokodil szájában
Pista bá az óriáskrokodil szájában
A cseszlezaurusz fogai között
A cseszlezaurusz fogai között
Őslény-rágógumi
Őslény-rágógumi
Pista bá, a fogorvos
Pista bá, a fogorvos
Ősberbécs
Ősberbécs
A kedvenc
A kedvenc
A megtaláló
A megtaláló
Méretek
Méretek
Szabad-e etetni?
Szabad-e etetni?
Veszélyben
Veszélyben

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Őslénypark Barcarozsnyó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Barcarozsnyo vara hangyalka
 • Barcarozsnyoi var trekkingklub
 • Fundata volgyi barlang
 • Poganyok templomocskaja
 • Aranygodor-kilato

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Vissza az időben

  Az őslényeket ízléses környezetben találtuk, beindította a fantáziánkat: "Milyen lehetett?" A család apraja-nagyja jól szórakozott...
 • Őslények, a kedvencek

  Kirándulás, gyerekek és a kedvencek, az őslények...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc