Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bizarr-vízesés - Ménes-völgy

Bizarr-vízesés - Ménes-völgy


A Bigár vízeséstől folytatva utam Stájerlakanina fele a Ménes-völgyben - lévén, hogy kerékpárról nézve más a világ mint autóból, mindenekelőtt többet lát az ember belőle - egy, szerintem csodálatos barlangot és vízesést fedeztem fel nem messze az úttól.

A Ménes-völgyében található érdekes, és nagyon szép barlang-vízesés páros sokban hasonlít a Bigár/Bigér vízeséshez, ami természetes, hiszen ugyanolyan környezetben alakult ki, és mégis egyedi és csodálatos, éppen ezért adtam neki a Bizarr-vizesés nevet. Persze lehetséges, sőt valósz1nü, hogy van neve, csak nem annyira ismert, de mindenképpen...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Vízesés
Vízesés
Van egy kis tó is
Van egy kis tó is
Kristálytiszta viz
Kristálytiszta viz
Benyúló mohás kő
Benyúló mohás kő
Permetezve aláhulló, szétszóródó vizcseppek
Permetezve aláhulló, szétszóródó vizcseppek
Középen egy kis kőszirt
Középen egy kis kőszirt
Megkövült gyökerek
Megkövült gyökerek
Vízesés
Vízesés
Buja zöld növényzet takarásában
Buja zöld növényzet takarásában

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Bizarr-vízesés Ménes-völgy rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc