Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Római katolikus templom - Stájerlakanina

Római katolikus templom - Stájerlakanina


Ha a Ménes völgyéből Resicabánya fele vesszük utunkat, egy nagyon érdekes városon haladunk át, ahol feltétlenül érdemes megállnunk és egy kicsit körülnéznünk.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Utcakép 1
Utcakép 1
Hotel Steier
Hotel Steier
Utcakép 2
Utcakép 2
Katolikus templom 1
Katolikus templom 1
Katolikus templom 2
Katolikus templom 2
Katolikus templom 3
Katolikus templom 3
Katolikus templom 4
Katolikus templom 4
Ucakép 3
Ucakép 3
Templom
Templom
Szobor 1
Szobor 1
Szobor 2
Szobor 2
Angyal
Angyal

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Római katolikus templom Stájerlakanina rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Bizarr vizeses
 • Bigar vizeses
 • Popovac barlang
 • Beusnica vizeses
 • Beg Szeme

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Stájerok

  A templom ajtaja nyitva volt, így sikerült képeket készítenem az üvegen keresztül...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc