Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Fenyovize tanosveny Pottyand
Csikmenasag
Vasond volgye tanosveny
Sandor dombja

Hozzászólások
Különleges ácsolási megoldások...
Mindkét geodoboz a helyén...


Harangláb - Pottyand

Harangláb - Pottyand


A pottyandi harangláb országos műemléki védettséget élvez. A harang 1975 óta nem szólal meg reggelente. Ma már csak nagy vész idején szól, vagy ha Pottyandnak halottja van.

A közelben még érdemes felkeresni, valamint rejteni a pottyandi borvízforrásnál.

Pottyond a Fiság felső völgyének utolsó faluja, Csíkszeredától 26 km-re keletre fekszik; ma Csíkszentgyörgy községközponthoz tartozik, ám eredetileg Menaság egyik tizese volt.

Menaság öt tízesre oszlott: Felszegre, Középszegre,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Harangláb - Pottyand rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc