Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Dengheru csucs aronbv
Dengheru-csucs
Tavak kemenye
Vidal-to

Hozzászólások
Elsőnek az új geodoboznál...
Re: Királyok útja...
Re: Királyok útja...


Királyok útja

Királyok útja


Hétköznapra terveztük a látogatást, és így volt jó. Hétvégén, a tömeg miatt, nem próbálkoznék vele. Szép volt, tetszett. Az út hosszú, ezért számomra természetes, hogy a legmagasabb pontja közelében legyen egy geodoboz.

Mai nevén DN67C nemzeti útnak a története nem tisztázott. Egyes források szerint a római birodalom ideje alatt építették, mások szerint az Első Világháború ideje alatt hadi útnak volt tervezve és megépítve de keveset használták.

A két Világhaború közötti időszakban volt felújítva II. Károly román király uralkodása alatt....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Királyok útja rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc