Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Rakodó források

Rakodó források


Bodzavám déli végétől egy földút halad a Nagy-Bodza-patak mentén. A faluból kiérve egy útelágazáshoz érünk, ahonnan a jobb oldali út a Súgó-patak (vagy Malom-patak) völgyén megy felfele. Az úton felfele haladva, balról, közvetlenül az út mellett találjuk a "rakodó források"-nak, illetve "mésztufa-sziklák"-nak nevezett mésztufa gátakat.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Mészkőtufa
Mészkőtufa
Mészkőtufa
Mészkőtufa
Síró mészkőtufafej
Síró mészkőtufafej
Ősz
Ősz
Ősz
Ősz
Patak
Patak
A kistestvér
A kistestvér
Forrás
Forrás
A kistestvér
A kistestvér
Patak
Patak
Big brother
Big brother
Az óriás szeme
Az óriás szeme

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Rakodó források rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Rakodo forrasok ujratoltve
 • Kis Uvolto patak vizesese
 • Kalvaria domb Bodzavam
 • Erod Bodzavam
 • Esztena nyereg

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Öreges-üreges fa

  Alapos keresgélés után két gyanús fa maradt, de egyikben sem volt doboz az üregben...
 • Már 2 éve voltam itt

  Most újból kirándultam erre, s gondoltam, bejelentem, hogy megvan...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc