Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Paduai Szent Antal kapolna
Toronykovek Javardi
Bastyako Naskalat
Hegyi menedekhely Naskalat

Hozzászólások
Jávárdi II...
Másfél ág üzemel, most csak takarékon...
Zúgó vízesés...


Jávárdipatakai Zúgó

Jávárdipatakai Zúgó


A Gyimesek egyik különösen szép vidéke Jávárdipataka (Iavardi), ahol a jellegzetes hegyi faházak közt csörgedező patakot a természet vízeséssel teszi még szembetűnőbbé.

Megközelítés:
Csíkszeredából a 12A jelzésű úton, majd a 46 35.253 26 00.368  pontban a 127A útra Hidegségpataka (Valea Rece) felé letérve (rögtön a vasúti átjáró után) a 46 37.387 25 57.423...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély és Székelyföld kirándulóhelyei

Keressétek meg a Jávárdipatakai Zúgó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc