Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Mofetta - Tusnádfürdő

Mofetta - Tusnádfürdő

Ládagazda: BabBerci

A tusnádfürdői mofetta épülete a közelmultban esett át egy felujításon, amely most már megszabott program szerint fogadja a gyógyulni vágyókat. A kezeléseket kizárólag a fürdőtelep szakorvosai ajánlásával, és az általuk megszabott program szerint szabad alkalmazni.

A mofetta vulkáni utóműködés terméke, és gáz alakú széndioxid kitörést jelent. (száraz gáznak is nevezik) A mofetták megjelenése ebben a térségben a Keleti Kárpátok vulkanikus múltjához köthetőek. A feltörő száraz gázt a gyógyturizmusban hasznosítják, balneoklimaterikus kezelések formájában. A természetes gázok terápiás...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély természeti értékei

Keressétek meg a Mofetta Tusnádfürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Nelu mofettaja
Rudi forras
Sziklaerkely az Olt felett
GK Hotel Szent Kristof

Hozzászólások
Pixel
EKE-tábor 2015...
Tusnádfürdő 6....
Ezert mar megkaptam a reszem...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc