Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Feheres patak vizesesei
Reformatus templom Patakfalva
Katolikus templom Homorodremete
Elpusztult kozepkori templom Patakfalva

Hozzászólások
A varos folott ...
Megtaláltuk...
Re: Szarkakő...


Szarkakő - Székelyudvarhely

Szarkakő - Székelyudvarhely


Régi vágyam feljutni az Udvarhelyi-medencét keretező dombok legmagasabbikára, a 886 méter magas Szarkakőre. A várost délről uraló Szent Miklós-hegy mögött emelkedik a távolban az áhított Szarkakő. Egyelőre csak erdővel borított csúcsnak látszik. Elhagyjuk a várost, egyre közelebb kerülünk a célponthoz.

Útközben elmegyünk az egyik kőoszlop mellett, kereszttel a tetején, amely egyik stációja a húsvéti határkerülőknek, és amelyet Ferenc Márton és Csender Juliánna állíttatott 1903-ban. A következő stáció a Kőkép, itt mi is megállunk. Jól megépített talapzatról tekint le ránk egy nagyon régi, terméskőből faragott keresztről a...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szarkakő - Székelyudvarhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc