Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bohus-kastély

Bohus-kastély


A Bohus kastélyt a 19. század első felében építették. A kastély épülete egy 30 helységből álló épülettest, fő részét egy terasz és egy homlokzat alkotja, amelyet dór oszlopok díszítenek. A Bohus-kastélyt klasszicista stílusban építették, tipikus mezőségi kúria kinézetele van.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Díszkút
Díszkút
Bohusné Szőgyény Antónia szobra
Bohusné Szőgyény Antónia szobra
Kastélypark 1
Kastélypark 1
Kastélypark 2
Kastélypark 2
3180
3180
Kastélypark 3
Kastélypark 3
Szobrok
Szobrok
Bohus-kastély
Bohus-kastély
Dór oszlopos terasz
Dór oszlopos terasz
Öreg fa
Öreg fa
Ioan Slavici-múzeum
Ioan Slavici-múzeum

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Bohus-kastély rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Kozepkori templomrom Vilagos
 • Vilagos vara
 • Kovaszi
 • Dietrich-Sukowsky kastely Pankota
 • Tornya Kovaszi

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Köszönöm

  Köszönöm az újratelepítést...
 • Ujratelepitettuk

  Ujratelepitettuk a ladat a regi helyere...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc