Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Dengheru-csúcs aronbv - Parang-hegység

Dengheru-csúcs aronbv - Parang-hegység


A Parang hegységet átszelő Transalpina út mellett fekvő Dengheru-csúcs közelében rejtettünk geodobozt. Habár nem Erdélyben van a doboz, azért mindenképp érdemes ellátogatni a Parang-hegységbe, alpesi szépségű hegyvonulat, az út 2200 méterre kígyózik fel és lélegzetelállító szépségű tájakat láthatunk.

Ranca helyseg közvetlen közelében, a sífelvonó közelében piramis alakú csúcs a Papusa. A csúcsra kellemes gerinctúra után hátulról lehet felmászni, nem nehéz túra.

A doboz tartalma:
Utazószappan, pisztácia, reklámlapok, golyóstoll, logbook. Ha valaki arra jár nem ártana kicserélni az utasításokat....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Turista látnivalók

Keressétek meg a Dengheru-csúcs aronbv Parang-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Dengheru-csucs
Kiralyok utja
Tavak kemenye
Vidal-to

Hozzászólások
Pixel
Ki tudja...
Papusa vagy Dengheru...
Transzalpina...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc