Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Katolikus templom Csikcsomortan
Strand Csikcsomortan
Borzsovafurdo
Kerekeger Feredo

Hozzászólások
Re: Vár-domb geodoboz...
Re: Vár-domb Csomortán...
Re: Vár-domb geodoboz...


Vár-domb Csomortán

Vár-domb Csomortán


A Várdombról szép kilátás nyilik a fenyvesnőtte szép Remete-völgyre, melynek hátterében a Bodos feje magasul fel és a szemben levő Somlyóra.

Orbán Balázs így ír a Vár-dombról, a Székelyföld leírása c. művében:

"A Remetevölgy jobb oldalán levő Cserehomlok egy pontját Várdombnak hivják, mivel ottan 270 lépés kerületü, kör idomu erődnek látszanak nyomai, a vár beltere vagy 10 lábnyival emelkedik felül a hegytető szinvonalán, az azt környezett...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a Vár-domb Csomortán rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.05 másodperc