Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Öcsém-tető

Öcsém-tető


Az Egyeskő menedékháztól a piros sáv jelzést követve juthatunk az Öcsém-tetőre. Kilátópontjáról, ahol a nemrég felállított kereszt is található, pompás látványban gyönyörködhetünk.

Miután megkerültük az Egyeskő déli oldalát, 400 m után a Pásztor-kő és az Egyes-kő közötti Lósósdis-nyakba érünk, majd innen az ösvény meredek oldalon kapaszkodik ki az erdőben, amíg kiérünk az Öcsém nyakának irtására. Egy gyér erdőt átszelve az Öcsém teteje nevű havasi legelőre érünk. Ahogy...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Túrák

Keressétek meg a Öcsém-tető rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Vigyazo ko
Pasztorko
Egyesko vasalt maszout
Tarnicsmezo a Lik-puszta felett

Hozzászólások
Pixel
A tetőn...
Kilátó-túra...
Lájkolás, Kodak-pillanat, citromos kávé...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc