Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Milleniumi fenyves - Rétyi Nyír

Milleniumi fenyves - Rétyi Nyír


A Rétyi-nyír egy több hektáros természetvédelmi terület, növény- és állatritkaságai miatt Európa egyik csodája, a környékbeliek kedvelt turisztikai célpontja.

Itt halad át az a széles és magas homoktöltés, a Homárka, amelyet a helyiek Hun árkának neveznek. A hely másik két idegenforgalmi látványossága a brassói 24-es gyalogezred emlékére épített tulipános obeliszk, illetve a milleniumi fenyves emlékerdő szélén mesterségesen kialakított Rétyi-tó, a horgászok paradicsoma.

A tájnak nevet...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés Erdélyben

Keressétek meg a Milleniumi fenyves Rétyi Nyír rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Magyar Honved Rety
Reformatus templom Rety
Hunarka Retyi Nyir
Kockas tulipan Retyi Nyir

Hozzászólások
Pixel
Kis laza séta után...
Sárga geotojás...
A honvéd küldött......


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc