Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Tamina-vízesés

Tamina-vízesés


A Nagy-kő-havas csúcsától délre, az Esztena-völgy középső szakaszán, ott ahol a Hasadt-kő éle és a Bánya-bérc gerince a völgyet összeszűkíti, a patak útját egy 70 m magas, középen kettéhasadt mészkőszirt, a Hasadt-kő zárja el. Ebben a hasadékban található az a zuhatagsor, amelyet ma Tamina-vízesésnek neveznek.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Kilátó
Kilátó
Kőkapuk éle
Kőkapuk éle
Tamina-vízesés 1
Tamina-vízesés 1
Tamina-vízesés 2
Tamina-vízesés 2
Jégcsapok
Jégcsapok
Tájékoztató tábla
Tájékoztató tábla
A vízesés felett
A vízesés felett
A kilátó
A kilátó
Panoráma a kilátóról
Panoráma a kilátóról
Tamina kanyon
Tamina kanyon
Tojás a fészekben
Tojás a fészekben

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Tamina-vízesés rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Ko havas farka
 • A Nagy-ko kogombai
 • Nagyko havas csucs
 • Irott ko
 • Lohavas

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Minikanyon

  Egy csodálatos, ragyogó napsütésben kerestük fel ezt a  csodaszép kanyont, amely talán szebb, mint a 7 létra...
 • Ott voltam

  Ott voltam a rejtesnel...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc