Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Konyul Ilvai Tiha-patak
Sziklakilato Nedves patak
Gyongyos patak vizesesei
Illes sziklai

Hozzászólások
Csak ez...
Egy napfényes hétvégi napon...
Nedves-túra alkalmával...


Tiha-tető - Kelemen-havasok

Tiha-tető - Kelemen-havasok


A Tihu csúcs megközelitését Palotailváról ajánlom. Ilva patak völgye (piros kereszt), Nagy Ilva patak völgye (kék kereszt), Tihu patak volgye (Tiha Ilvei kék pont). Vonattal érkezőknek két napra van szükségük a csúcs megmászásához mivel Palotailvától a gerinc több mint 24 km. Autoval viszonylag jól meg lehet közeliteni a gerincet igy a csúcs 1 nap alatt is megmászható.

Kelemen-havasok

A Kelemen-havasok a Keleti Kárpátokban található, a legnagyobb kiterjedésű vulkanikus eredetű hegység Romániában. Északon a Dornai medence és a Borgói-havasok határolják. Keleten a Bélbori és a Borszéki medencék választják el a Besztercei- és a Gyergyói-havasoktól, délen a Maros völgye a választóvonal,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés Erdélyben

Keressétek meg a Tiha-tető Kelemen-havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc