Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Kota kove
Bagolyko Javardi
Javardi volgye
Szakadat-mezo keleti resz

Hozzászólások
Új geodoboz új rejtekben...


Jávárdi-tető

Jávárdi-tető


A Jávárdi-tető a Jávárdi-patak völgye fölé magasodik. Bár a tető legmagasabb pontja fenyvessel borított, útban a csúcs felé látványos sziklaalakzatokat tudunk megfigyelni.

A tető alatti nyeregből szép kilátás nyílik a környező havasi legelőkre. Megcsodálhatjuk innen a Hutupó sarkát, a Dánfalvi Naskalatot és a Ter-kő csúcsát.

Vigyázat, a környéken esztenák vannak, juhaikat legeltető pásztorokkal, az azokra vigyázó pásztorkutyákkal találkozhatunk....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Jávárdi-tető rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc