Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Jávárdi-tető

Jávárdi-tető


A Jávárdi-tető a Jávárdi-patak völgye fölé magasodik. Bár a tető legmagasabb pontja fenyvessel borított, útban a csúcs felé látványos sziklaalakzatokat tudunk megfigyelni.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Nyári szállások
Nyári szállások
Jávárdi-nyereg
Jávárdi-nyereg
Érdekes szikla
Érdekes szikla
Jávárdi völgye
Jávárdi völgye
Hutupó sarka
Hutupó sarka
A nap és a felhők harca
A nap és a felhők harca
Kerítések mindenhol
Kerítések mindenhol
Sárga virágok mögött
Sárga virágok mögött
Szétszórt nyári szállások
Szétszórt nyári szállások
Kucsmagomba
Kucsmagomba

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Jávárdi-tető rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Kota kove
 • Bagolyko Javardi
 • Javardi volgye
 • Szakadat-mezo keleti resz
 • Szent Peter es Pal kapolna

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Új geodoboz új rejtekben

  A pünkösdi geocitrom előtt szervezett Jávárdi-körtúra alkalmából érkeztünk a helyszínre...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc