Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Az okor kemenye sziklakurto
Belavar Panorama
Belavar
Jarabanyai mosogep

Hozzászólások
Egy kis séta...
Ott voltam a rejtésnél - Ronki-szoros...


Ronki-szoros

Ronki-szoros


A Ronki-szoros az Aranyos völgyén található. A szoros látványosabb része megközelitőleg 1-1,5 km.

Magasra emelkedő sziklaszirtek, meredek sziklafalak teszik látványossá. A szorost átszelő patak sok helyt mini vizesésekkel teszi látványossá a környéket.

Megközelítése a 75-ös útról jobbra térő mellékúton lehetséges. Lungesti nevezetü falu után kell figyelni az Ocolis nevezetü (Alsóaklos) falu fele az eltérőt....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Ronki-szoros rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc