Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Ronki-szoros

Ronki-szoros


A Ronki-szoros az Aranyos völgyén található. A szoros látványosabb része megközelitőleg 1-1,5 km.

Magasra emelkedő sziklaszirtek, meredek sziklafalak teszik látványossá. A szorost átszelő patak sok helyt mini vizesésekkel teszi látványossá a környéket.Megközelítése a 75-ös útról jobbra térő mellékúton lehetséges. Lungesti nevezetü falu után kell figyelni az Ocolis nevezetü (Alsóaklos) falu fele az eltérőt....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
8500
8500
Patak
Patak
8502
8502
8503
8503
8504
8504
Zuhatagok
Zuhatagok
8512
8512
Csipkézett szikalszirt
Csipkézett szikalszirt
8522
8522

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Ronki-szoros rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Az okor kemenye sziklakurto
 • Belavar Panorama
 • Belavar
 • Jarabanyai mosogep
 • Podsagai szoros

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Egy kis séta

  A szorosban még jártam, de már nem emlékeztem szinte semmire...
 • Ott voltam a rejtésnél - Ronki-szoros

  A torockói rejtekhely-találkozó egyik túracélpontja volt a Ronki-szoros...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc