Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bazsarózsa-rezervátum - Mezőzáh

Bazsarózsa-rezervátum - Mezőzáh


Bazsarózsa-rezervátum - Mezőzáh. A bazsarózsa állítólag április végén, május elején nyílík. A virágzás néha csak pár napot tart. A faluban irányjelző tábla is jelöli a tájékozódást.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Az alsó rezervátum 2
Az alsó rezervátum 2
Az alsó rezervátum 3
Az alsó rezervátum 3
Az alsó rezervátum 4
Az alsó rezervátum 4
Az alsó rezervátum 5
Az alsó rezervátum 5
Csak néhány napig nyilik
Csak néhány napig nyilik
Keskenylevelű bazsarózsa
Keskenylevelű bazsarózsa
Cserjés
Cserjés
Gébics
Gébics
Bazsarózsa 1
Bazsarózsa 1
Bazsarózsa 2
Bazsarózsa 2
Bazsarózsa 3
Bazsarózsa 3

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztrálj a játszóterünkre. Jelenleg több mint 6.500 általunk bemutatott rejtekhely vár arra, hogy felfedezd! Az általunk rejtett geodobozok egyediek. Kevés kivétellel, sehol máshol nincsenek közölve.

Keressétek meg a Bazsarózsa-rezervátum Mezőzáh rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Mezozahi torendszer
 • Ugron kastely Mezozah
 • Reformatus templom Magyarfrata
 • Mezoszopor
 • Kissarmas

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Utolsó virágok - Nagyon örvendtünk annak a néhány virágnak, mely még teljes pompában nyílt...

 • Kellemes meglepetés - Kellemes meglepetés volt, hogy a geodoboz három év után előkerült és minden rendben volt vele...

 • Újra itt! - Újra itt! Ez most is meseszép...

 • Kellemes provokáció - Nem bánom az hasonló provokációkat...

 • Kiprovokáltam? - Kiprovokáltam? A felső mező az őrzött területtől balra az oldalban van? Akkor egy nagyon öreg tanítóbácsi volt a kalauz kb 2004-5 között, hófehér hajjal, botra támaszkodva... • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc