Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Mezozahi torendszer
Ugron kastely Mezozah
Reformatus templom Magyarfrata
Mezoszopor

Hozzászólások
Utolsó virágok...
Kellemes meglepetés...
Újra itt!...


Bazsarózsa-rezervátum - Mezőzáh

Bazsarózsa-rezervátum - Mezőzáh


Bazsarózsa-rezervátum - Mezőzáh. A bazsarózsa állítólag április végén, május elején nyílík. A virágzás néha csak pár napot tart. A faluban irányjelző tábla is jelöli a tájékozódást.

Keskenylevelű bazsarózsa

A mezőzáhi bazsarózsa rezerváció  2,5+1 ha-os védett terület Mezőzáh község határában (kb. 4 km-re a településtől) található. A rezerváció Európa legnyugatibb és egyben Erdély egyetlen területét jelenti, ahol megtalálható a sztyeppei vagy keskenylevelű bazsarózsa (Paeonia...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Térkép

Keressétek meg a Bazsarózsa-rezervátum Mezőzáh rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc