Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Szoros patak sziklai
Zernyesti szoros
Kilato Kurmatura-gerinc
Sziklatorony Kurmatura-patak

Hozzászólások
Cicák...
Egy kis sziklamaszas csaladiasan...


Macska-szoros - Királykő hegység

Macska-szoros - Királykő hegység


A Zernyesti-szorosban, a Zernyest felőli bejárattól számított 2 km után elérünk ahhoz a helyhez, ahol a Zernyesti-patak a balról érkező Vladuska-patak vizét fogadja. Bár rejtéskor száraz volt a patak völgye. A helyet irányítótábla is jelzi. Amennyiben itt balra térünk, a Vladuska-patak völgyében a piros keresztet követve, a Macska-szoroson haladunk keresztül.

A szoros a végénél elszűkül, itt látványos vízmosásokat, kis fehér kőüstöket láthatunk. Az ösvény kikapaszkodik a völgy oldalában, elhalad a rejtekül választott, a szoros fölé magasodó szikla mellett, majd kiér egy erdei útra. Innen vissza lehet kanyarodni a Zernyesti-szorosba, de mi folytattuk az utunkat a Curmatura menedékház felé....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Macska-szoros - Királykő hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc