Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Református templom - Feldoboly

Református templom - Feldoboly


Feldoboly látnivalója a festett fastukkóval díszített mennyezetű, 1768-ban épített református temploma.

1461-ben jelentkezik az oklevelekben Doboijl néven. Az 1567. évi regestrumban 20 kapuval jegyzik. Középkori templomáról nincs adat. Középkori lakói katolikusok és a reformáció idején lesznek reformátusok. A XVIII. században református anyaegyház és e század elején is az, régi templommal, mely 1773-ban kapja mai alakját. (Forrás: Léstyán Ferenc...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a Református templom Feldoboly rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc