Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Ponor-forrás

Ponor-forrás


A Ponor-kitörés vagy Ponor-vízkelet a Ponor-patak vízkitörése. Egy sziklafal alján ömlik kifelé, a pádisi havasi rét földalatti vizeit gyűjti össze és juttatja a felszínre. Felkereshető az alig kétszáz méteres, kettős kék ponttal jelzett ösvényen.

A rejtés időpontja: 2017. október 1.Rejtekhely geodoboz nélkül...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A rejtő csapat
A rejtő csapat
140830
140830
140839
140839
140858
140858
Gyapotsás
Gyapotsás
Tehéncsorda
Tehéncsorda
Vízkelet
Vízkelet
1 órára
1 órára
A doboz
A doboz
Visszarejtve
Visszarejtve

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Ponor-forrás rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Ponor ret
 • Medve kitores
 • Padis viznyelo
 • Csodavar
 • Iker zsomboly

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Patak születik

  A Ponor-réten a víznyelőktől sétáltunk a patak mentén...
 • Vízkelet

  Szerencsémre, kilátszott a doboz kék füle a kő alól, így nem kellett minden bokor alját megbolygassam...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc