Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Felso gat Marosvasarhely
Gyalogoshid Marosvasarhely
Uj Varosi Strand Marosvasarhely
Hetfak Marosszentgyorgy

Hozzászólások


Marosszentanna

Marosszentanna


Marosszentanna Marosvásárhely egyik külvárosa. Látnivalója templomának gyönyörű freskója.

Első ízben 1332-ben a pápai tizedjegyzékben jelenik meg neve de Sancta Anna formában. (Beke: Az erd. egyházmegye. 167.) 1409-ben már a nép nyelvén írják: Zentanna, 1467-ben szintén. (C. Suciu: Dicţionar istoric.)

Az 1567. évi regestrumban 5 kapuval jegyzik. (Orbán: Székelyföld. IV. 188.) Beke 1300-ra teszi a templom építési idejét. (Beke:...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Marosszentanna rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc