Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Bornemissza kastely
Gorgenyi narciszmezo
Gorgenyadorjan
Tolgyfa maradvany Mocsarerdo

Hozzászólások
Teleki nyomában...
Laza, családi...
Egy kis Görgény menti séta I...


Görgény vára - Görgényszentimre

Görgény vára - Görgényszentimre


A görgényszentimrei Bornemissza-kastély mögött egy gyönyörű dendrológiai park található.

Különböző ültetett fái mellett látványosságai a faragott fapavilonok, az Erzsébet királynő emlékét idéző kő, majd a sétaút végén Görgény várának romjai és egy kis kápolna.

Görgényszentimre a Görgényi-havasokban, a Maros folyó felső szakaszának völgyétől keletre található. Amennyiben...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a Görgény vára Görgényszentimre rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc