Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Curmatura-menedékház

Curmatura-menedékház


A Curmatura menedékház a Kis-Királykő lábánál található. Innen megcsodálhatod a kilátást a sziklaszirtekre, a közeli és távoli csúcsokra.

Pihenés közben szórakozhatsz a mókusokon, vagy a bernáthegyieken, amíg elkészül az ebéd. A Curmatura menedékház a Királykőn túrázók legfontosabb szálláshelye, amely elhelyezkedését, kinézetét, vendégszeretetét tekintve is az egyik kedvencemmé vált az idők során. Sok éves tervem válik valóra, hogy gyerkőceimet elhozhatom ide.A Menedékháznál...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Kis-Királykő a Curmatura-tisztás felől
Kis-Királykő a Curmatura-tisztás felől
Curmatura-menedékház
Curmatura-menedékház
Jelzőtáblák 1
Jelzőtáblák 1
Jelzőtáblák 2
Jelzőtáblák 2
Jelzőtáblák 3
Jelzőtáblák 3
Kutyusok
Kutyusok
A menedékház felett
A menedékház felett
Mozdony-szikla
Mozdony-szikla
Emberfej?
Emberfej?
A Mozdony-szikla oldalról
A Mozdony-szikla oldalról
A Mozdony-szikla felülről
A Mozdony-szikla felülről
Curmatura-tisztás
Curmatura-tisztás

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Curmatura-menedékház rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Hasadek nyereg
 • Zold sziklavar Kurmatura-patak
 • Letras szakadekvolgy
 • Kereszt Kis-Kiralyko
 • Kurmatura-patak szorosa

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Mosdó

  Jól szétnéztem, de fogalmam sincs hol lehet a doboz...
 • Kézmosás

  Hát kezet mostam alaposan, felfele menet is, lefele is, de a doboz nem került elő...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc