Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Urmanczy strand
Hosok temetoje Zsak hegy
Termal vizeses
Banffy furdo

Hozzászólások


Beás-tető - Maroshévíz

Beás-tető - Maroshévíz


Az országúthoz való közelsége, illetve a panoráma miatt, mindenkinek ajánlom a Maroshévíz melletti Beás-tetőt. Talán kisgyerekek számára nem annyira. Kelemenpatak utolsó házaitól számolva nekem kb. 2 órát vett igénybe az oda-vissza út. A régi osztrák térképen a hely Blajesului néven szerepel.

Kelemenpatak felől indultam, kelet felől közelítve meg a tetőt. Elhaladtam egy kőfejtés közelében, illetve egy sziklafal mellett, ahol a helybeli sziklamászók gyakorolnak. A tetőre felérve 4 szarvassal találkoztam, de nem sikerült lefényképezni őket. Kiérve az erdőből, a szikla pereméről csodálatos kilátás nyílik a Maros völgyére,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Beás-tető - Maroshévíz rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc