Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Suto Andras szobra
Elek apo kutja
Mezitlabas park
Ferences templom es kolostor

Hozzászólások
Kissé rég volt...
Színek és számok...
Szep varosi park...


Szekelyudvarhelyi Varosi Park

Szekelyudvarhelyi Varosi Park


Ez a láda a Székelyudvarhelyi Városi Parkba kalauzol minket. A nemrég felújított park színtere lehet nagyobb buliknak, egy kellemes délutáni sétának is. Kellemes időtöltés idősebbeknek (olvasás, séta), fiataloknak (itt talalható a város egyik legismertebb szórakozóhelye) és gyerekeknek is (játszótér).

A Székelyudvarhelyi Városi Park (helyi nevén a Sétatér) már több évtizede a helyiek kedvenc talalkozóhelye. Közvetlen közelében van a Művelődési Ház (helyi nevén Kúltúrház), benne a Képtár, Tomcsa Sándor színház, Téncműhely; a Városi Sportcsarnok; a Városi Stadion; a Városi Strand; a Játszótér; a Küküllő gát....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szekelyudvarhelyi Varosi Park rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc