Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Budak-völgyi tölgyerdő - Óvárhely

Budak-völgyi tölgyerdő - Óvárhely


Óvárhely kijáratánál, Kisdemeter felé (173-as megyei út) jobbra egy földút vezet egyenesen a 6 hektáros liget-, tölgyerdő felé.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
8428
8428
8425
8425
8424
8424
8420
8420
Mocsári kockás lilom
Mocsári kockás lilom
Kikerics
Kikerics
8375
8375
8394
8394
8407
8407
8410
8410
Ikrek
Ikrek
Tájékoztató
Tájékoztató

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Budak-völgyi tölgyerdő Óvárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Evangelikus templom Kiszsolna
 • Holloko Budak
 • Geologus tuje
 • Szakadek kobabakkal
 • Jakabko Kusma

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Kikerics-szőnyeg

  Teljes pompával virágzik a kikerics a vén tölgyek alatt...
 • Rengeteg kikerics és egy új doboz

  A tegnap újra felkerestük a tölgyerdőt...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc