Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kő-havas farka - Nagy-kő-havas

Kő-havas farka - Nagy-kő-havas


Kő-havas farkának megközelítése leggyorsabban és legkényelmesebben a Petricsika esztena felől lehetséges. Ott ahol a Garcsin völgyéből az Azuga-völgybe átvivő fakitermelő út keresztezi a régi országhatárt, indul a kék háromszöggel, és piros sávval is jelzett túraösvény.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Kő-havas farka
Kő-havas farka
Keresztény-havas
Keresztény-havas
Predeál
Predeál
Kő-havas farka mellett
Kő-havas farka mellett
Esztena tisztása
Esztena tisztása
Bucsecs-hegység
Bucsecs-hegység
Sziklaalakzatok
Sziklaalakzatok
A szikla tetejéről
A szikla tetejéről

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kő-havas farka Nagy-kő-havas rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Irott ko
 • A Nagy-ko kogombai
 • Nagyko havas csucs
 • Csur-kapu
 • Boglya teto

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Nagy-kő-havas farka

  A Nagy-kő-havas csúcsától, a szép őszi napsütésben, átsétáltunk ide a farkához...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc