Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Libus Andras madarles
Nagyporond megfigyelo
Csala erdo legvastagabb faja
To menedekhaz

Hozzászólások


Bezdini kolostor - Maros Ártéri Természetvédelmi Terület

Bezdini kolostor - Maros Ártéri Természetvédelmi Terület


Aradról a Perjámos felé vezet[ 682-es megyei úton Munár falu határáig, ahol jobbra tér egy keskeny aszfaltcsík. A letérőtől számítva 4 kilométer a kolostorig. Aradtól 35 kilométerre, a folyó bal partján, mélyen a Maros Ártéri Természetvédelmi Terület szívében helyezkedik el. Egy jellegzetes, ártéri láp és erdőség szélén, festőien vad környezetben villannak szemünkbe a szinte vakítóan fehér kolostorfalalak.

A szerb ortodox apácakolostort 1539-ben alapították. Többször átépítették, csupán apró kápolnája maradt fenn a kezdetek óta. Az épületet az 1700-as években alakították mai formájára. Jelenleg egyetlen apáca lakja, engedélyt kérve, a kolostor udvara és a templom látogatható.

Az ártéri környezet ideális kiránduló-...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Bezdini kolostor - Maros Ártéri Természetvédelmi Terület rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc