Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Szebenkákova

Szebenkákova


Szebenkákova (1964-ig Cacova Sibiului majd Fantanele, németül Krebsbach) Nagyszebentől 20km-re nyugatra található.

A barokk stílusú Szent Miklós ortodox templom 1771–74-ben épült. Belső festése a resinári Stan Zugravul munkája. 1794-ben a templomnak tornyot emeltek. Egy évvel késöbb Stan Zugravul segédjei, a szelistyei Vasile Muntean és Ioan Coman festették ki a pronaost és a templom külsejét. ...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A bejárati kapu
A bejárati kapu
A kapu belülről
A kapu belülről
Sétány
Sétány
Szent Miklós templom 1
Szent Miklós templom 1
Szent Miklós templom 2
Szent Miklós templom 2
Templomajtó
Templomajtó
Szebenkákova házai
Szebenkákova házai

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szebenkákova rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Zosim Oancea muzeum Szibiel
 • Szibieli templom
 • Riesenberg Orlat
 • Salgo vara Szibiel
 • Szebenvar Orlat

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Több lehetséges rejtek közül az utolsóban

  Az Artmania rockfesztivál első estéjének koncertjei után, éjfél körül érkeztem a helyszínre...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc