Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Jedd temetője

Jedd temetője


Hangulatos temető, habár a régi düledező faragott homokkő sírkövek közé sok beton és márvány költözött. A különleges hangulatát a kis völgy alakja, és az évszázados erdeifenyő liget adja.

Időpont: 2012 december 23
Az újrarejtés időpontja: 2013 szeptember 10
A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz, 6x3 cm dobozka...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Gps koordináta

Keressétek meg a Jedd temetője rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Reformatus templom Jedd
Terebics teto
Ali pasa halmai Jedd
Ujdomb

Hozzászólások
Pixel
Meg itt is jar a mugli...
Az új doboz...
Újra...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc