Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Tatárvár - Barcaszentpéter

Tatárvár - Barcaszentpéter


A földvárat, amit az újkorban már Taterburg-Tatárvár néven ismernek, Szászhermány vagy Barcaszentpéter irányából közelíthetjük meg.

Maga a Várhegy jól látható minden irányból, úgy a Barcaság, mint Háromszék felől is. Alatta terül el, ami még megmaradt belőle, a lempesi növénytani rezerváció. A demokráciának köszönhetően halastó is van ott.

A várnak ismeretlen a története. Többek között egyike lehetett a német lovagrend,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély látnivalói

Keressétek meg a Tatárvár Barcaszentpéter rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Szaszhermany mocsarai
Lempes domb
Fenyok kozott Barcaszentpeter
Evangelikus erodtemplom Szaszhermany

Hozzászólások
Pixel
A kő marad, a víz halad...
Barcaszentpéter felől a Várhegyre...
Rejtés a tatárvárnál...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc