Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Szekelybanja vara 2 Lecfalva
Lecfalva
Reformatus templom Egerpatak
SZNM 7 Maksa

Hozzászólások
A tehénpásztornak nincs internetje...
Drótszamárral...
Banja nem banja de megvan...


Székelybánja vára 1 - Lécfalva

Székelybánja vára 1 - Lécfalva


Lécfalvától délre, másfél km-re fekszik Várhegy település, melynek keleti szélén van a környező árterület fölé emelkedő, kelet-nyugat irányú 550 m magas Várhegy-domb. A Várhegy viszonylagos magassága kicsi, csak 20 m.

A négyzetes alakú, olaszbástyás várat jelenleg is jól látható 22 m széles és 5 m mély árok keríti. A bástyák helye ma is jól kivehető, de a felmenő falakat ma már nem lehet látni. Az újabb ásatások alapján kiderült, hogy a várat felgyújtották.

***

Várhegy dombját maga a természet is vár talapjául teremté. Nem...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Székelybánja vára 1 - Lécfalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc