Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Oriaspinceteto
SZNM 8 Ereszteveny
Sepsibesenyo
Lovak szobra Dalnok

Hozzászólások
Ezt könnyű volt megtalálni...
VI. Állomás...
Egy kis kitérő...


SZNM 7 Maksa - Református templom

SZNM 7 Maksa - Református templom


Székelyek Nagy Kincskeresése - 7. stáció - Maksa - Református templom

A templomot kör alakú várfal vette körül, magassága egykor elérte a templom magasságát és vívófolyosók jelezték védelmi jellegét. A várfal keleti bástyáján állott a torony. Az egykori külső támpillérekből arra következtetnek, hogy a hajó eredetileg boltozatos volt. A templomot 1894-ben lebontják és újat építenek....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a SZNM 7 Maksa Református templom rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc