Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Faragott állatfej - Sepsiszentkirály

Faragott állatfej - Sepsiszentkirály


Sepsiszentkirály környékét böngészve a neten, két érdekes fotóra bukkantam a Panoramio egyik oldalán. Az egyik kép címe A szarvak között, a másiké Lovas farmról. A fotók szerzője hudakmuvek, több információ nincs róla a Panoramio-n. Azonnal megtetszett a hely, és el is döntöttem, hogy geodobozt rejtek oda. Egyrészt mert arról a bizonyos Sepsiszentkirály feletti domboldalról nagyon szép kilátás nyílik a környékre, másrészt mert poénosnak tartottam a képen látható faragott tárgyakat.

A helyszínre érkezve viszont, sehol nem találtam a faragott állatfejet a két hozzáerősített szarvval, mellette egy faragott kerekeskúttal, vályúval. Miután egyedül nem sikerült rátalálnom, bementem a faluba, és a helybeliektől érdeklődtem. Sajnos úgy néztek rám, mint a bornyú az új kapura, senki nem tudott a dolgokról. Végül, csak rábukkantam...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Kincskeresés Erdélyben

Keressétek meg a Faragott állatfej Sepsiszentkirály rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc