Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Benedek Elek furdo
Veres Janos borviz
Miklos borviz
Sasi borviz

Hozzászólások
Szep es forgalmas hely...
Gyönyörű idő...
Gólyagyűlés...


Faluborvize forrás - Kisbacon

Faluborvize forrás - Kisbacon


A Faluborvize vagy Rezes forrás Kisbacon és Magyarhermány között található, a bodvaji letérőtől kb. 500 m távolságra, Magyarhermány felé. 2008-ban több erdővidéki borvízforrást vizsgáltak meg, így derült ki, hogy a környéken a Faluborvizének a legjobb az ásványi anyag összetétele. Talán ezért is fogyasztja szívesen a helybeli, és az errejárók is.

A Faluborvize forrás környékét felújították. A borvízforráshoz vezető keskeny ösvényen felállításra került egy igényes gyalogkapu, új tetőt kapott a borvízköpű is. A forrás közvetlen környékén betonjárót képeztek ki, a köpű körül pedig kényelmes padokat helyeztek el....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Faluborvize forrás - Kisbacon rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc