Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Szkerisórai jegesbarlang

Szkerisórai jegesbarlang


Az Aranyosfői vagy Szkerisórai jegesbarlang Románia legnagyobb és leghíresebb jegesbarlangja. A benne található jégtömb kb. 3000 éves, 20 m vastag és kb. 50 ezer m3 űrtartalmú.

A rejtés idõpontja: 2015. augusztus 29. Rejtekhely geodobozzal...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Jégképződmény - 1
Jégképződmény - 1
Jégképződmény - 2
Jégképződmény - 2
Szuszog a barlang
Szuszog a barlang
Vonul a tömeg
Vonul a tömeg
Bentről
Bentről
Jég - 1
Jég - 1
Jég - 2
Jég - 2
Jég - 3
Jég - 3
Móc ház
Móc ház

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szkerisórai jegesbarlang rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Parkany kitores
 • Cotelul Dobrestilor kitores
 • Hoanca Apei
 • Hodobana barlang
 • Nagy Kojba

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Jégverem

  Megtaláltam a VI 259-es fát, örvendtem, hogy itt kell legyen a 258-as jel is a közelben...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc