Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


A négyszögletes szoba - Csalhó-hegység

A négyszögletes szoba - Csalhó-hegység


A négyszögletes szoba egy szabályos téglatest alakú sziklaüreg a Csalhó-hegységben, a Detunáták nevű sziklacsoportban. Megközelíthető a kék sáv jelzés mentén. Az ösvénytől sziklatömbökön, törmeléken kell kimászni a látványos kőszobáig.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Hasadt szikla
Hasadt szikla
A négyszögletes szoba szemből
A négyszögletes szoba szemből
A négyszögletes szoba oldalról
A négyszögletes szoba oldalról
A négyszögletes szoba belseje
A négyszögletes szoba belseje
Kifelé nézve
Kifelé nézve
A kőszoba alatt
A kőszoba alatt
Leomlott sziklatömbök
Leomlott sziklatömbök
Kilátás a szobából
Kilátás a szobából

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a A négyszögletes szoba Csalhó-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Csalho
 • Panaghia-szikla
 • Duruitoarea vizeses
 • A katona kucsmaja
 • Asztalko a Csalhoban

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Szögletes kőtömbök

  Durau -ból indultunk a Dochia menedékházhoz, és a vízesés fele tértünk vissza, de egy szűz geodobozt nem hagyhattam ki, ezért meggyőztem a társaságot, hogy tegyünk egy kis kitérőt, és amint kiderült, megérte mert nagyon szép, és érdekes a helyszín és a látvány egyaránt...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc