Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Szatmárnémeti kincs

Szatmárnémeti kincs


Rejtő: cudu13

Szatmárnémeti látnivalói a római katolikus püspöki székesegyház, a Vécsey-ház, az egykori városháza, a tűzoltó torony, a református templom, a néprajzi múzeum, a zsinagóga és a zsidó temető.

Időpont: 2010 szeptember 12 Az átalakítás időpontja: 2015 szeptember 18 Rejtekhely geodoboz nélkül...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szatmárnémeti kincs rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Katolikus szekesegyhaz Szatmarnemeti
 • Szatmari beke emlekoszlopa Kismajteny
 • I vilaghaborus emlekmu Kismajteny
 • BlueWhite
 • Sziner vara Szinervaralja

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Hangyák

  A fa megvan, a doboz helyét egy lehullt száraz ággal próbáltam kikotorni, de doboz nem került elő...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc