Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Horgásztavak - Csürülye

Horgásztavak - Csürülye


Csürülye községközponttól, illetve az autópályától délre, Alsófüle és Sütmeg között, egy több horgásztóból álló tórendszer található. Egy részük el van kerítve, máshol tilos a belépés a tavak területére. Az itt elrejtett geodobozzal a hely felkeresésére szeretnélek buzdítani. Számoljatok be nekünk arról, ha megtaláljátok a tavak egy jobb megközelítését.

Időpont: 2014 október 12 Rejtekhely geodobozzal, pet előforma...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Gát
Gát
8163
8163
8164
8164
8165
8165
Esztena
Esztena
Gomba
Gomba
Az egykor szebb napokat is megélt gát 1
Az egykor szebb napokat is megélt gát 1
Az egykor szebb napokat is megélt gát 2
Az egykor szebb napokat is megélt gát 2
Visszapillantás a gát másik oldaláról
Visszapillantás a gát másik oldaláról
A hagyákkal teli odu
A hagyákkal teli odu

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Horgásztavak Csürülye rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Felecan kripta Magyarszilvas
 • Veres kastely Magyarszilvas
 • Szilvas patak volgye
 • EKE forras
 • Majlath kut

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Találgatás

  "Egy odvas fa és egy korhadt facsutak, két teljesen különböző dolog...
 • Korhadt facsutak és az odvas fa

  Egy odvas fa és egy korhadt facsutak, két teljesen különböző dolog...
 • Őszi bicajozás

  Hát ennél a keresésnél nagy csalódásom volt mert a koordinátták szerinti 50 m-es körzetben csak egy odvas fát találtam (a tévedés kizárva) amelynek oduja  telis tele volt dinoszaurusz hangyákkal...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc