Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Nagy-tó panoráma - Verespatak

Nagy-tó panoráma - Verespatak


Verespatak - Nagy-tó panoráma

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Nagy-tó - 2
Nagy-tó - 2
Természeti környezet
Természeti környezet
Nagy-tó - 3
Nagy-tó - 3
Nagy-tó - 4
Nagy-tó - 4
Nagy-tó - 5
Nagy-tó - 5
Nagy-tó - 6
Nagy-tó - 6
Nagy-tó
Nagy-tó

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Nagy-tó panoráma Verespatak rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Rotunda csucs
 • Reformatus templom Verespatak
 • Unitarius templom Verespatak
 • Angyal-to
 • Katolikus templom Verespatak

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Panoráma

  Körbenéztem és azonnal láttam, hogy a rejtekfotón látott szikladarab nincs a tó partján...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc