Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Ujdomb
Reformatus templom Jedd
Jedd temetoje
Cinege teto

Hozzászólások
Három a semmiben...
Juhnyáj az erdőszélen...
Újabb égbekiáltó kegyetlenség...


Terebics-tető

Terebics-tető


A Terebics-tető Jedd község határában található, Jeddről 30-40 perc gyaloglással elérhető.

Kényelmesebbeknek autóval Agárdon keresztül Marosszentgyörgy irányában megközelíthető, így csak 5-10 percet kell gyalogolni. Sportosabbaknak a Somos-tetőről 2 óra alatt kényelmesen elérhető.

A Terebicsről jó kilátás nyílik Agárdra, Jeddre, és a Bekecsre.  Nyugati irányban, a távolban az Azomures füstjei is látszanak....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Terebics-tető rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc