Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Foldvar
Szaszveresmart
Reformatus templom Arapatak
Csokas vara

Hozzászólások
Diákok...
Erről is jó tudni...
Gondozatlan emlekmu...


Diákemlékmű - Barcaföldvár

Diákemlékmű - Barcaföldvár


Barcaföldvár egyik, csak kevesek által ismert látnivalója, a Diákemlékmű. A település délnyugati végén található, kocsival is megközelíthető. A brassói útról, a fő útkereszteződésnél, délnyugati irányba, a földvári várral ellentétes irányba, induljunk el, majd az első utcán, Emlékmű u., balra.

Az 1913-ban felállított torony az 1612. október 14-i csatában elesett Michael Weiss brassói főbírónak és az általa vezetett 39 brassói diáknak állít emléket. A torony bejáratán vasrács található, a torony belsejében csigalépcső visz az emeletre. A torony nyugati oldalán Barcaföldvár címere látható, egy vár nyitott kapukkal. A keleti oldalon...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély és Székelyföld látnivalói

Keressétek meg a Diákemlékmű Barcaföldvár rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc